Türkiye Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi Yönetim Kurulu Üyelerini Merkezimizde ağırladık.

10 Ocak 2019 Perşembe günü TÜSEM Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri TOBB ETÜ-SEM'deydi.TÜSEM Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Tamer Atabarut, Prof. Dr. Birol Gülnar ve Dr. Hüseyin Kaygın yine TÜSEM Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi olan TOBB ETÜ-SEM Müdürü Prof. Dr. Ramazan Aktaş tarafından Merkezimizde ağırlandı.

TOBB ETÜ-SEM'de yapılan toplantının ardından Yönetim Kurulu Üyeleri Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti ve Genel Müdür Mehmet Nesir Gül ile görüştü. Görüşmede TÜSEM Konseyi'nin Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yapabileceği çalışmalar üzerinde karşılıklı görüşler aktarıldı. Görüşme birlikte çalışılması yönünde karar alınması ile sona erdi.

17 Aralık 2010 tarihinde kurulan TÜSEM Konseyi, üniversitelere bağlı sürekli eğitim merkezlerinde düzenlenen tüm eğitim programları için akreditasyon, değerlendirme, belgelendirme ve bilgilendirme çalışmaları yapıyor. Üniversitelerdeki sürekli eğitim merkezlerinin daha aktif, yaygın ve kaliteli eğitimler vermesini sağlamak ve uluslararası kuruluşlarla işbirliği yapmak ise TÜSEM Konseyinin amaçları arasında yer alıyor.

11/01/2019 tarihinde eklendi.